Betters opinie ÔÇô recenzja bukmachera, czy warto obstawia─ç?

M┼éody, ale pr─Ö┼╝nie rozwijaj─ůcy si─Ö bukmacher Betters ma dla Ciebie ciekaw─ů ofert─Ö. Poznaj dost─Öpno┼Ť─ç dyscyplin, bonus├│w, a tak┼╝e funkcjonalno┼Ť─ç serwisu. Sprawd┼║ Betters ju┼╝ dzi┼Ť!

Cashback do 300 PLN! Zagraj teraz

OCENY EKSPERTÓW

3.2
Oceny Graczy
4.8
Bonusy
4.5
Kursy
3.0
Dost─Öpno┼Ť─ç Rynk├│w
4.5
Aplikacja Mobilna
4.0
Metody P┼éatno┼Ťci
4.0
Obsługa Klienta
4.0

OPINIA EKSPERTA

Betters to zdecydowanie niedoceniany gracz na polskim rynku. Posiada azjany, szerok─ů ofert─Ö, nienaganne kursy i ca┼ékiem atrakcyjne bonusy czyli najwa┼╝niejsze aspekty zak┼éad├│w bukmacherskich s─ů spe┼énione, polecamy przetestowa─ç tego buka!

Jakub Ślotała
Autor

ZALETY/WADY

  • Freebet 40 PLN
  • Tygodni├│wka+
  • RaiseBet
  • Happy Hours
  • Znajoma Kasa
  • ┼Ürednie kursy
  • Brak wp┼éat przy u┼╝yciu e-portfeli.

Co s─ůdz─ů klienci o tym bukmacherze?

Betters ÔÇô podstawowe informacje

Organizacja legalnych zak┼éad├│w w Polsce jest niema┼éym wyzwaniem. Poza wszelkimi wymogami praktycznymi, pozostaj─ů r├│wnie┼╝ prawno-administracyjne. Te ostatnie wywr├│ci┼éy do g├│ry nogami ca┼éy rynek zak┼éad├│w bukmacherskich w 2017 roku, poprzez nowelizacj─Ö ustawy hazardowej. W wyniku wprowadzonych zmian, wiele znanych wcze┼Ťniej firm znikn─Ö┼éo z horyzontu, ale regularnie pojawiaj─ů si─Ö nowe. Dzi┼Ť sprawdzamy, jakie nowy bukmacher Betters opinie ma w┼Ťr├│d fachowc├│w.

Bukmacher jako sw├│j znak rozpoznawczy reklamuje regularne ciekawostki oraz informacje ze ┼Ťwiata sportu. Na t─ů okoliczno┼Ť─ç utworzono blog firmowy oraz nawi─ůzano wsp├│┼éprac─Ö ze znanym ekspertem telewizyjnym, Bo┼╝ydarem Iwanowem. Po sprawdzeniu, wpisy na blogu rzeczywi┼Ťcie l─ůduj─ů kilka razy w tygodniu, a na Facebooku jest jeszcze wi─Öcej informacji oraz konkurs├│w. 

  1. Betters cashback 300 PLN + freebet 40 PLN na start
    Wa┼╝ne do 30 czerwca, 2022

    Skopiuj kod

Betters zak┼éady bukmacherskie dzia┼éaj─ů podstawie zezwolenia wydanego przez Ministra Finans├│w z dnia 16 kwietnia 2021 roku, kt├│re jest wa┼╝ne przez sze┼Ť─ç lat. Zarz─ůd zapewnia, ┼╝e kapita┼é sp├│┼éki jest ca┼ékowicie polski.

Betters ÔÇô podstawowe informacje
Nazwa spółki:SILESIA Entertainment Sp. z o.o.
Zezwolenie:PS4.6831.7.2020
Wa┼╝no┼Ť─ç licencji:16.04.2021 ÔÇô 16.04.2027
Siedziba:Mennicza 1, 43-400 Cieszyn
Strona:https://www.betters.pl/

Betters zakłady bukmacherskie recenzja wideo

Kr├│tko, acz tre┼Ťciwie? Taka my┼Ťl przy┼Ťwieca┼éa nam, gdy tworzyli┼Ťmy wideorecenzj─Ö bukmachera Betters. Zobacz nasz filmik, z kt├│rego dowiesz si─Ö, jak dzia┼éa ten operator. Je┼Ťli masz ochot─Ö na wi─Öcej, wr├│─ç na t─Ö stron─Ö i doko┼äcz lektur─Ö artyku┼éu. Zapraszamy serdecznie!

Betters opinie ÔÇô recenzja bukmachera, czy warto obstawia─ç?

Oferta zakładów w Betters opinie

Oferta sportowa i nie tylko u bukmachera Betters

Mog┼éoby si─Ö wydawa─ç, ┼╝e prowadzenie firmy w tak konkurencyjnej oraz formalnie sankcjonowanej bran┼╝y to ju┼╝ sukces, ale nic bardziej mylnego. To zaledwie pierwszy krok, a nast─Öpnym powinna by─ç atrakcyjna oferta sportowa. To kolejne wyzwanie, poniewa┼╝ z jednej strony w dobie globalizacji i cyfryzacji, dost─Öp do danych jest powszechny. Z drugiej strony, ilo┼Ť─ç dyscyplin oraz kombinacji w skali ┼Ťwiata jest wielka, ┼╝e wymaga solidnego zaplecza do optymalnego prowadzenia.

W praktyce okazuje si─Ö jednak, ┼╝e ten obszar zosta┼é nie┼║le zabezpieczony. Do naszej dyspozycji jest niemal 40 dyscyplin sportowych, do tego nale┼╝y doliczy─ç ca┼é─ů ofert─Ö e-sportow─ů, betgames, wirtuale oraz r├│┼╝nego rodzaju propozycje zak┼éad├│w okoliczno┼Ťciowych, na przyk┼éad zwi─ůzanych z polityk─ů.

Ciekawostka: w ocenie Betters bukmachera, Polska jest w czo┼é├│wce faworyt├│w do opuszczenia Unii Europejskiej z kursem 7.00, ┼╝e zrobi to jako pierwsza! Wyprzedzaj─ů nas jedynie W┼éosi z kursem 4.0.

Piłka nożna

PI┼üKA NO┼╗NA w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Sport narodowy u bukmachera z polskim kapita┼éem musi by─ç na odpowiednim poziomie. Gracze mog─ů obstawia─ç mecze z kilkuset region├│w na ca┼éym ┼Ťwiecie, na wszystkich kontynentach. To imponuj─ůcy zakres, szczeg├│lnie dla bukmachera, kt├│rego nie mo┼╝na jeszcze nazywa─ç weteranem rynku.

Rodzaje zak┼éad├│w r├│wnie┼╝ s─ů na odpowiednim, konkurencyjnym poziomie i poza tradycyjnym typowaniem, dziel─ů si─Ö na nast─Öpuj─ůce kategorie:

  • Sumy ÔÇô zazwyczaj b─Öd─ů dotyczy┼éy ilo┼Ťci goli
  • Handicapy ÔÇô zak┼éady na przewag─Ö danej dru┼╝yny
  • Kombinowane ÔÇô zak┼éady na wi─Öcej ni┼╝ jeden warunek
  • Po┼éowy ÔÇô na zdarzenia wy┼é─ůcznie w danej po┼éowie
  • Zawodnicy ÔÇô dotycz─ů statystyk poszczeg├│lnych zawodnik├│w
  • Okresy gry ÔÇô zak┼éady na jeszcze bardziej precyzyjny przedzia┼é czasu, ni┼╝ po┼éowy

Zak┼éady internetowi s─ů dost─Öpne zar├│wno w ofercie przedmeczowej, jak i na ┼╝ywo. Oferta live, b─Ödzie naturalnie uszczuplona w stosunku do przedmeczowej, ale to nadal ponad sto kraj├│w w kt├│rych mo┼╝emy spr├│bowa─ç swoich si┼é. Wszystko to przek┼éada si─Ö na fakt, ┼╝e Betters opinie ma pozytywne.

Tenis

TENIS w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Za spraw─ů Agnieszki Radwa┼äskiej, ┼üukasza Kubota, a teraz Huberta Hurkacza oraz przede wszystkim Igi ┼Üwi─ůtek, tenis szybuje w g├│r─Ö w rankingach popularno┼Ťci w Polsce. Betters oferta na tenis ma wszystko, czego entuzjasta tej dyscypliny potrzebuje. Mecze czo┼éowych federacji ATP u m─Ö┼╝czyzn oraz WTA u kobiet to absolutna podstawa, dlatego nawet nie b─Ödziemy si─Ö w tym miejscu zatrzymywa─ç. 

Na plus przemawia fakt, ┼╝e dost─Öpne s─ů ni┼╝sze klasy rozgrywkowe. Challengery oraz ITFy w ostatecznym rozrachunku cz─Östo stanowi─ů wi─Ökszo┼Ť─ç w stosunku do g┼é├│wnych event├│w. Poza standardowym obstawianiem zwyci─Özcy mamy do dyspozycji poni┼╝sze kategorie:

  • Sety ÔÇô zdarzenia na zwyci─Östwo oraz liczb─Ö gem├│w
  • Asy ÔÇô na ilo┼Ť─ç as├│w serwisowych
  • Podw├│jne b┼é─Ödy ÔÇô na ilo┼Ť─ç podw├│jnych b┼é─Öd├│w podczas serwisu
  • Prze┼éamania ÔÇô na ilo┼Ť─ç prze┼éamanych poda┼ä rywali
  • Punkty ÔÇô na ilo┼Ť─ç punkt├│w w meczu

W ofercie z jednej strony brakuje transmisji live ÔÇô to by┼éby prawdziwy atut. Z drugiej, nie jest te┼╝ tak, ┼╝e szeroka konkurencja transmisje posiada. Prawa telewizyjne to skomplikowany, ale przede wszystkim drogi temat przy obecnej decentralizacji przekaz├│w medialnych. Oferta zak┼éada jednak zdarzenia d┼éugoterminowe, na przyk┼éad zwyci─Özca turnieju przed jego rozpocz─Öciem. Dla aktywnych graczy to cz─Östo okazja ze wzgl─Ödu na korzystne kursy.

Siatk├│wka

SIATK├ôWKA w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Statystycznie, siatkówka walczy z tenisem o drugie miejsce w uznaniu polskiego kibica. Obecnie, wiele wskazuje na to, że musi także powalczyć o nieco większe uznanie Betters w zakresie dostępnych rozgrywek. Bez problemu obstawimy natomiast mecze polskiej ligi oraz zdarzenia międzynarodowe. Nasuwa się pytanie, czy jest w naszym regionie zapotrzebowanie na bardziej egzotyczne kierunki piłki siatkowej, ale to już kwestia do rozstrzygnięcie przez kibiców i graczy. Typować można między innymi:

  • Handicapy ÔÇô r├│┼╝nica wygranej w punktach lub setach
  • Zak┼éady specjalne ÔÇô uzale┼╝nione od konkretnego zdarzenia

Poza szeroko┼Ťci─ů oferty, minusem jest tak┼╝e ilo┼Ť─ç zdarze┼ä w danym meczu. In Plus trzeba jednak wskaza─ç, ┼╝e z kwarta┼éu na kwarta┼é oferta jest zauwa┼╝alnie rozwijana. Z pocz─ůtkiem kolejnego sezonu, mo┼╝na si─Ö zatem spodziewa─ç kolejnych, rozwojowych zmian.

Koszyk├│wka

KOSZYK├ôWKA w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Mi┼éo┼Ť─ç do Basketu nie jest ┼éatwa w tej cz─Ö┼Ťci ┼Ťwiata. Sportowa pasja cz─Östo odnosi si─Ö do najlepszych w dyscyplinie, czyli w tym przypadku do ameryka┼äskiego NBA. Strefy czasowe s─ů oczywist─ů przeszkod─ů, ale jak si─Ö okazuje, nie dla graczy ani dla Betters.

Oferta na koszyk├│wk─Ö stoi dobrze. NBA oraz Euroliga, czyli to co dla wi─Ökszo┼Ťci graj─ůcych najwa┼╝niejsze, s─ů odpowiednio przygotowane. Obstawia─ç mo┼╝emy poza podstawowym zakresem:

  • Zawodnik├│w ÔÇô statystyki meczowe, np. punkty, zbi├│rki
  • Handicapy ÔÇô r├│┼╝nica zwyci─Östwa
  • Statystyki meczowe ÔÇô np. suma fauli, zbi├│rek

Zakłady na żywo w Betters

ZAK┼üADY LIVE w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Oferta Live to pozycja obowi─ůzkowa, ka┼╝dego szanuj─ůcego si─Ö organizatora zak┼éad├│w. Wielu graczy wykorzystuje wiedz─Ö na temat dyscypliny lub konkretnego spotkania i potrafi antycypowa─ç wynik na podstawie bie┼╝─ůcych wydarze┼ä. W zwi─ůzku z tym, samo istnienie oferty nie wystarczy. Na tak─ů okoliczno┼Ť─ç Better przygotowa┼é kilka ciekawych funkcji:

  • Widok szczeg├│┼éowy ÔÇô to swego rodzaju centrum dowodzenia gracza w kontek┼Ťcie pojedynczego spotkania. Mamy tutaj dost─Öp do wszystkich potrzebnych informacji. Wynik, podstawowe statystki, graficzn─ů wizualizacj─Ö wydarze┼ä oraz przede wszystkim dost─Öpne do obstawiania zdarzenia.
  • Multipodgl─ůd ÔÇô to rozwi─ůzanie dla os├│b z podzieln─ů uwag─ů. Je┼Ťli jeden mecz na ┼╝ywo to dla nas za ma┼éo, mo┼╝emy obstawia─ç pi─Ö─ç! Z pomoc─ů tej funkcji, przeci─ůgniemy interesuj─ůce nas spotkania z dowolnej, dost─Öpnej dyscypliny, do specjalnego okna. W rezultacie, otrzymamy uproszczony widok z wynikiem oraz dost─Öpnymi zdarzeniami. W ka┼╝dej chwili, mo┼╝emy przej┼Ť─ç do widoku szczeg├│┼éowego poszczeg├│lnych mecz├│w.
  • Kalendarz ÔÇô to podstawowe, ale praktyczne narz─Ödzie, dzi─Öki kt├│remu zaplanujemy szczeg├│┼éowo nasze gry. Dost─Öpny z tygodniowym wyprzedzeniem oraz kursami na dany moment, pozwoli nam ustali─ç, kt├│re wydarzenia powinny by─ç przedmiotem naszego zainteresowania.
  • Wyniki ÔÇô pomocne narz─Ödzie dla analitycznych umys┼é├│w. To prosta baza danych, kt├│r─ů mo┼╝emy filtrowa─ç po dru┼╝ynie, dyscyplinie lub zakresie dat. U┼╝yteczne dla os├│b, kt├│re potrafi─ů na podstawie wynik├│w wyci─ůga─ç logiczne wnioski lub chc─ů zwyczajnie sprawdzi─ç rezultaty.

Ca┼éy panel wydaje si─Ö by─ç dobrze zorganizowany i praktyczny. Z ┼éatwo┼Ťci─ů odnajdziemy interesuj─ůce zdarzenia i jest kilka modyfikacji wy┼Ťwietlania, kt├│re u┼éatwi─ů nam gr─Ö. Kursy od┼Ťwie┼╝ane s─ů do┼Ť─ç cz─Östo, ale sprawnie. Symbole Cash-out s─ů widoczne bez problem├│w. Oferta jest dost─Öpna dla wielu dyscyplin, nawet tak niszowych jak Air Hockey.

Pozostałe elementy oferty

┼Üwiat przenosi si─Ö do internetu, a bukmacherzy doskonale to rozumiej─ů, dlatego oferta zak┼éad├│w na tradycyjnym sporcie si─Ö nie ko┼äczy. Co oferuje Betters dla specjalist├│w od cyfrowych rozgrywek?

Betgames w Betters

BETGAMES w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Kto by pomy┼Ťla┼é kilkana┼Ťcie lat temu, ┼╝e b─Ödzie mo┼╝na obstawia─ç gry karciane! Ca┼éa procedura jest w zupe┼éno┼Ťci legalna, poniewa┼╝ jako gracze, nie jeste┼Ťmy w posiadaniu ┼╝adnych kart, a jedynie obstawiamy wygran─ů, np. w przypadku pokera ÔÇô kt├│ra r─Öka wygra! Do dyspozycji mamy:

  • Poker
  • Blackjack
  • Indyjski poker

Dla os├│b, kt├│re rachunek prawdopodobie┼ästwa maj─ů w ma┼éym palcu lub po prostu znaj─ů si─Ö na kartach, ale niekoniecznie lubi─ů gra─ç, to ca┼ékiem ciekawa alternatywa.

Sporty wirtualne w Betters

Sporty wirtualne w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Komputerowe symulacje wydarze┼ä sportowych r├│wnie┼╝ przybieraj─ů na popularno┼Ťci. To fenomen ostatnich lat w postaci rywalizacji algorytm├│w. Technologie Bitcoina jak wida─ç s─ů inspiracj─ů r├│wnie┼╝ dla bran┼╝y legalnych zak┼éad├│w. W Betters mo┼╝emy obstawia─ç wirtualne:

  • Rzuty karne
  • Wy┼Ťcigi ps├│w
  • Liga pi┼éki no┼╝nej
  • Wy┼Ťcigi konne
  • Wy┼Ťcigi samochodowe
  • Pi┼éka no┼╝na PRO
  • Kolarstwo torowe

Specjaln─ů zak┼éadk─Ö odnajdziemy w g┼é├│wnym menu u g├│ry strony.

Esport w Betters

ESPORT w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů zak┼éadk─Ö w menu u g├│ry

Obstawianie mecz├│w profesjonalnych dru┼╝yn esportowych nie jest ju┼╝ nowo┼Ťci─ů, ale ilo┼Ť─ç dost─Öpnych zdarze┼ä i szeroko┼Ť─ç oferty mo┼╝e imponowa─ç. W Betters zagramy:

  • Counter-Strike
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Rainbox Six
  • StarCraft 2 
  • Valorant

Najszersza oferta dotyczy popularnego CS-a. Gdyby porównać skalę ze sportami tradycyjnymi, byłyby okresy w których kultowa strzelanka znalazłaby się w TOP10 dyscyplin bez podziału na kategorie!

4 / 5
Nasza opinia

Betters uraczy┼é nas naprawd─Ö ┼Ťwietn─ů ofert─ů. Do dyspozycji mamy wiele mecz├│w nawet z ni┼╝szych lig i mniej popularnych sport├│w.

Betters bonusy

Bonusy bukmachera Betters dla nowych graczy na start

To jeden z najbardziej interesuj─ůcych obszar├│w dla ka┼╝dego gracza. Konkurencja i ┼Ťcisk na rynku s─ů na tyle du┼╝e, ┼╝e zawsze mo┼╝na liczy─ç na ciekawe propozycje. Na jakie zas┼éu┼╝y┼é sobie bukmacher Betters opinie w zakresie bonus├│w i promocji? Sprawd┼║my!

Freebet na start

FREEBET startowy 20 PLN w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů promocj─Ö w zak┼éadc─Ö bonusy w g┼é├│wnym menu

To jedna z dw├│ch sk┼éadowych oferty powitalnej. Warunki przyznania s─ů bardzo proste. Rejestrujemy si─Ö i obstawiamy dowolne zdarzenie za co najmniej 20 PLN. Freebet o takiej samej warto┼Ťci zostanie przypisany do naszego konta. Mo┼╝emy go wykorzysta─ç w ci─ůgu 72 godzin na dowolne zdarzenie pojedyncze lub Kombi z minimalnym kursem ca┼ékowitym 1.8.

Cashback 700 PLN

Cashback to jedna z najbardziej rozpoznawalnych i po┼╝─ůdanych promocji. Betters postanowi┼é nie ┼Ťciga─ç si─Ö z konkurencj─ů w zakresie wysoko┼Ťci zwrotu, tylko zrobi┼é co┼Ť po swojemu. Promocja Cashback 700/350 mo┼╝e mie─ç dwa rezultaty.

CASHBACK do 700 PLN w ofercie legalnego bukmachera Betters - wejd┼║ na stron─Ö g┼é├│wn─ů i wybierz odpowiedni─ů promocj─Ö w zak┼éadc─Ö bonusy w g┼éownym menu

Je┼Ťli dla pierwszego zak┼éadu skorzystali┼Ťmy z promocji Freebet, kolejny za co najmniej 30 PLN zostanie rozliczony w promocji Cashback. W przypadku przegranej, otrzymujemy zwrot 100% stawki w przedziale 30 ÔÇô 700 PLN. Je┼Ťli wygramy, a nasz zak┼éad b─Ödzie kombinacj─ů minimum trzech zdarze┼ä o kursie ca┼ékowitym co najmniej 2.5, otrzymamy bonus o warto┼Ťci po┼éowy stawki netto, maksymalnie 350 PLN.

Promocja trwa do 30.6.2022 roku! Bonus nale┼╝y obr├│ci─ç dwukrotnie w ci─ůgu 14 dni na warunkach: minimum trzy zdarzenia z minimalnym kursem pojedynczym 1.4.

Pozostałe promocje w Betters

Pozostałe promocje u bukmachera Betters - sprawdź ofertę happy hours, tygodniowkę oraz RaiseBet

Oferta na start to oczywi┼Ťcie nie wszystko, gdy┼╝ na pozytywne o Betters opinie przek┼éadaj─ů si─Ö tak┼╝e promocje tymczasowe. Przyci─ůgni─Öcie nowych graczy to jedno, ale o sta┼éych bywalc├│w r├│wnie┼╝ trzeba zadba─ç. W jaki spos├│b robi to bukmacher?

  • Tygodni├│wka ÔÇô promocja do regularnie graj─ůcych. Warunek to zak┼éady kombi z minimalnym kursem 2.0 i stawk─ů 20 PLN. Je┼Ťli grali┼Ťmy przez 5 dni w tygodniu, otrzymujemy bonus 10 PLN, 6 dni ÔÇô 20 PLN, 7 dni ÔÇô 35 PLN. Je┼Ťli zostali┼Ťmy sklasyfikowani we wszystkich cyklach w danym miesi─ůcu, otrzymamy bonus w wysoko┼Ťci sumy wszystkich wcze┼Ťniejszych bonus├│w danego miesi─ůca! ┼Ürodki z promocji musimy obr├│ci─ç trzy razy na zasadach kombi (3-zdarzenia) z minimalnym kursem 2.0. Mamy na to 14 dni.
  • RaiseBet ÔÇô propozycja podbicia kursu dla zwolennik├│w d┼éugich kupon├│w. Im wi─Öcej zdarze┼ä, tym wi─Ökszy boost dla nas. Pr├│g minimalny to 5 zdarze┼ä i wygrana wi─Öksza o 5%, a maksymalny to 9 zdarze┼ä i wygrana wi─Öksza o 20%. Minimalny kurs ka┼╝dego zdarzenia to 1.20.
  • Happy Hours ÔÇô Promocja dla graczy z w┼é─ůczon─ů subskrypcj─ů sms. Je┼Ťli gramy aktywnie, co jaki┼Ť czas (minimum raz w tygodniu) otrzymamy wiadomo┼Ť─ç z informacj─ů o starcie promocji. Warunki zmieniaj─ů si─Ö regularnie, ale za ka┼╝dym razem po ich spe┼énieniu zgarniemy Freebet lub bonus.

Dodatkowych promocji okoliczno┼Ťciowych jest wi─Öcej! Co pi─Ö─çdziesi─ůty zarejestrowany gracz otrzymuje Freebeta 50 PLN, s─ů weekendowe promocje na esport, wtorkowe na tenis czy program polece┼ä. Warto sprawdzi─ç szczeg├│┼éy w zak┼éadce ÔÇ×PROMOCJEÔÇŁ na stronie bukmachera.

4 / 5
Nasza opinia

Cashback do 300PLN, dwa freebety na 40 i 30 PLN, Tygodni├│wka, Happy hours, Raise Bet, dodatkowa got├│wka za polecenie, czego chcie─ç wi─Öcej? Bonusy wypadaj─ů naprawd─Ö przyzwoicie!

Rejestracja Betters

Jak dokona─ç rejestracji krok po kroku u bukmachera Betters - poradnik

Rejestracja to obowi─ůzek ka┼╝dego gracza. Polski ustawodawca zezwala na gr─Ö osobom, kt├│re uko┼äczy┼éy 18 lat, dlatego wszyscy musz─ů przej┼Ť─ç ten etap. Na szcz─Ö┼Ťcie, Betters rejestracja to nic skomplikowanego! 

  • Na start wchodzimy na stron─Ö g┼é├│wn─ů bukmahera i w prawym, g├│rnym rogu klikamy ÔÇ×zarejestrujÔÇŁ
Rejestracja krok po kroku u legalnego bukmachera Betters - krok 1 wejd┼║ na stron─Ö bukmachera i kliknij przycis w prawym g├│rnym rogu
  • W drugim kroku uzupe┼éniamy dane jak ni┼╝ej. Pami─Ötamy, ┼╝eby wpisa─ç Betters kod promocyjny: ÔÇ×PROBUKMACHERÔÇŁ, kt├│ry u┼éatwi nasz start!
Logowanie u bukmachera Betters krok po kroku - krok 2 uzupełnij dane kontaktowe oraz wpisz kod promocyjny PROBUKMAHER
  • Drugi krok to kolejne dane. Uzupe┼éniamy i przechodzimy dalej
Rejestracja krok po kroku u legalnego bukmachera Betters - krok 3 podaj dane osobowe oraz żródło dochodów
  • Na zako┼äczenie ustalamy limity i akceptujemy regulamin. To wszystko!
Rejestracja krok po kroku u legalnego bukmachera Betters - krok 4 ustaw limity gry i zakończ rejestrację
  1. Betters cashback 300 PLN + freebet 40 PLN na start
    Wa┼╝ne do 30 czerwca, 2022

    Skopiuj kod

Aplikacja mobilna Betters opinie

Dost─Öp do oferty zapewnia r├│wnie┼╝ Betters aplikacja. Co wa┼╝ne, nie jest on ograniczony w stosunku do standardowej strony www, dlatego spokojnie mo┼╝emy obstawia─ç mecze na urz─ůdzeniach mobilnych. Pora zobaczy─ç, jakie Betters opinie ma w zakresie proponowanych rozwi─ůza┼ä mobilnych.

Aplikacja mobilna legalnego bukmachera Betters

Minusem jest dost─Öpno┼Ť─ç tylko na urz─ůdzenia Androida. Z drugiej strony, nie ka┼╝dy bukmacher udost─Öpnia apk─Ö na wszystkie systemy jednocze┼Ťnie. Alternatyw─ů dla w┼éa┼Ťcicieli iPhon├│w mo┼╝e by─ç dodanie skr├│tu na pulpit z przegl─ůdarki. To nie to samo co aplikacja, ale zapewni u┼éatwiony dost─Öp do wersji mobilnej.

4 / 5
Nasza opinia

Aplikacja mobilna Betters dost─Öpna jest zar├│wno na urz─ůdzenia z systemem iOS, jak i Android. Jest intuicyjna i ┼éatwo si─Ö w niej porusza, przez kilka dni u┼╝ytkowania nie znale┼║li┼Ťmy wi─Ökszych mankament├│w.

Wp┼éaty i metody p┼éatno┼Ťci

Metody p┼éatno┼Ťci u nowego legalnego bukmachera Betters - jak mo┼╝esz wp┼éaci─ç depozyt

Transakcje p┼éatnicze stoj─ů wsp├│┼écze┼Ťnie na wysokim poziomie za spraw─ů dost─Öpnych narz─Ödzi oraz us┼éug specjalist├│w. Betters opinie ma pod tym wzgl─Ödem mieszane, cho─ç nie powinni┼Ťmy mie─ç ┼╝adnych problem├│w z przep┼éywem ┼Ťrodk├│w.

Wszystkie wp┼éaty zostan─ů zaksi─Ögowane natychmiastowo oraz bez jakiejkolwiek prowizji. Wszystkie transakcje realizuje uznany po┼Ťrednik ÔÇô przelewy24, kt├│ry udost─Öpnia metody p┼éatno┼Ťci:

  • P24NOW
  • Przelewy online
  • BLIK
  • Karty p┼éatnicze
  • Google Pay
  • Apple Pay
Reaiizacja szybkich wypłat - wszystkie sposoby na wypłate wygranej z konta Betters

Du┼╝ym plusem s─ů natychmiastowe wyp┼éaty w Betters. O ile ┼Ťrodki na depozyt s─ů ksi─Ögowane w czasie rzeczywistym praktycznie wsz─Ödzie, o tyle wyp┼éaty nie s─ů regu┼é─ů. Limit jednorazowego podj─Öcia ┼Ťrodk├│w wynosi 100 000 PLN.

3 / 5
Nasza opinia

Je┼Ťli chodzi o metody p┼éatno┼Ťci to bukmacher zdecydowanie jest w tyle, do dyspozycji mamy wy┼é─ůcznie ÔÇ×Przelewy24ÔÇŁ, kt├│re umo┼╝liwi─ů nam depozyt przy u┼╝yciu Blika, Karty p┼éatniczej, przelewu online i offline oraz Google Pay i niestetety, ale to wszystko.

Obsługa klienta

Je┼Ťli masz pytania na temat oferty bukmachera lub napotka┼ée┼Ť jakikolwiek problem, powiniene┼Ť m├│c szybko nawi─ůza─ç kontakt z konsultantem. W Betters najlepiej wykorzysta─ç w tym celu czat na ┼╝ywo. Buk nie precyzuje jednak, w jakich godzinach czynny jest czat. Opr├│cz tego gracze mog─ů wys┼éa─ç wiadomo┼Ť─ç r├│wnie┼╝ na adres mailowy [email protected]. Nie znajdziemy tutaj standardowego formularza kontaktowego.

4 / 5
Nasza opinia

Kontakt z zespo┼éem wsparcia dost─Öpny jest zar├│wno za po┼Ťrednictwem Live Chat jak i adresu email wi─Öc to standardowe metody, kt├│rym Betters jak najbardziej sprosta┼é.

Betters opinie ÔÇô czy warto gra─ç u tego bukmachera?

Betters opinie zbiera umiarkowane na wczesnym etapie swojego rozwoju. Trudno znale┼║─ç spore minusy, chocia┼╝ nie ulega w─ůtpliwo┼Ťci, ┼╝e oferta na niekt├│re tradycyjne sporty musi by─ç sukcesywnie rozwijana. Brak aplikacji mobilnej na systemy iOS r├│wnie┼╝ pozostaje punktem uwagi.

Na plus mo┼╝na wskaza─ç, ┼╝e zarz─ůd sp├│┼éki reaguje na opinie ┼Ťrodowiska i oferta rzeczywi┼Ťcie jest rozszerzana i poprawiana. Ciekawy jest r├│wnie┼╝ marketing zak┼éadaj─ůcy prowadzenia bloga i ciekawostek w mediach spo┼éeczno┼Ťciowych z udzia┼éem Bo┼╝ydara Iwanowa. Ka┼╝dy kibic znajdzie co┼Ť interesuj─ůcego dla siebie lub po prostu b─Ödzie na bie┼╝─ůco ze sportem.

Nie ma ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä co do p┼éatno┼Ťci i funkcjonalno┼Ťci strony. Po zorganizowaniu apki na iPhony, aspekt technologiczny b─Ödzie mocnym punktem. Nie pozostaje nic innego jak ┼Ťledzi─ç dalsze post─Öpy polskiego bukmachera!

FAQ

Tak, sp├│┼éka ma zezwolenie Ministra Finans├│w ÔÇô PS4.6831.7.2020 z dnia 16.04.2021.

Na start dostajemy Freebeta 20 PLN oraz Cashback 700/350 PLN. Je┼Ťli nasze konto b─Ödzie kolejnym pi─Ö─çdziesi─ůtym zarejestrowany, dostaniemy dodatkowego Freebeta 50 PLN.

Tak! Podczas rejestracji nale┼╝y wpisa─ç ÔÇ×PROBUKMACHERÔÇŁ i zapewni─ç sobie lepszy start.

Cashback do 300 PLN!

Dodaj komentarz

0

  • Nicholas
    Nicholas

    Gram azjany i ht/ft wi─Öc nie mog─Ö narzeka─ç, bo w Betters mam i jedno i drugie. Troch─Ö apka do dopracowania, ale jst OK!

  • Kornel
    Kornel

    Te┼╝ si─Ö dziwie, ┼╝e to tak ma┼éo popularny buk w Polsce, mo┼╝e limity maj─ů niskie, przekonam si─Ö nied┼éugo, bo sama oferta jest jak najbardziej dobra.

  • Nicholas
    Nicholas

    Ja sobie chwal─Ö, przenios┼éem si─Ö z Fortuny i kursy to niebo, a ziemia, oferta r├│wnie┼╝. Cz─Öste bonusy w zale┼╝no┼Ťci od wydarzenia, polecam!