GoPlusBet opinie – recenzja bukmachera, czy warto obstawiać?

GoPlusBet to jeden z najmłodszych bukmacherów na polskim rynku. Pora przyjrzeć się z bliska ofercie na zakłady, bonusy i promocje buka. Zagraj w Go+Bet już teraz!

Cashback do 1000 PLN! Zagraj teraz

OCENY EKSPERTÓW

3.8
Oceny Graczy
3.2
Bonusy
3.0
Kursy
3.0
Dostępność Rynków
4.0
Aplikacja Mobilna
2.0
Metody Płatności
3.0
Obsługa Klienta
5.0

OPINIA EKSPERTA

Jak na nowego bukmachera na rynku przystało, również GoPlusBet jeszcze trochę brakuje, żeby otrzymywać same pozytywne oceny. Co nie zmienia faktu, że marka bardzo się stara, a ostatnio nawet poszerzono ofertę o parę nowych kategorii i dodano aplikację mobilną dla Androida. Bukmacher rokuje na przyszłość całkiem dobrze, choć mam nadzieję, że postawi też na oryginalny design swojego portalu

Aleksander Wysocki
Autor

ZALETY/WADY

  • Bogata oferta
  • Linie azjatyckie
  • Sporty Wirtualne i Gry Karciane
  • Edytowanie kuponów
  • Sporty Wirtualne i Gry Karciane
  • Brak szybkiej wypłaty
  • Brak aplikacji mobilnej
  • Brak depozytu Skrill/Paypal/Neteller/Ecopayz

Co sądzą klienci o tym bukmacherze?

GoPlusBet – podstawowe informacje

Popularna teza, że prawdziwy sukces rodzi się z pasji, jest najwyraźniej znany działaczom z GoPlusBet. Bukmacher właśnie tak się przedstawia, jako zespół pasjonatów sportu i rozrywki, którzy spędzili wiele lat na obcowaniu z rynkiem. Firma reklamuje się również jako ambasador hasła #ZmieniamyZasadyGry. Jak sami twierdzą, jest to motyw przewodni, który ma im towarzyszyć przez cały etap działalności. To ciekawa koncepcja, ponieważ rynek zakładów bukmacherskich nie narzeka na brak alternatyw. Jedno jest pewne, niezależnie od tego na jakie pomysły wpadnie nowy bukmacher, gracze mogą na tym tylko skorzystać. Sprawdźmy, na jakie zasługuje GoPlusBet opinie wśród ekspertów i graczy.

GoPlusBet bukmacher to legalny podmiot, który otrzymał zezwolenie na organizację gier od Ministra Finansów w postaci licencji o numerze PA11.6831.11.2021 z dnia 29 listopada 2021 r. Gracze, którzy lubią wspierać rodzime inicjatywy również będą zaciekawieni, ponieważ GoPlusBet deklaruje 100% polskiego kapitału.

GoPlusBet – podstawowe informacje
Pełna nazwa:GO BET Sp. z o.o
Zezwolenie:PA11.6831.11.2021
Początek licencji:29.11.2021
Siedziba:ul. Grzybowska 87, Warszawa
Strona:https://www.goplusbet.pl/
  1. Cashback 100% do 1000 PLN
    Ważne do 31 grudnia, 2022

    Skopiuj kod

GoPlusBet zakłady bukmacherskie recenzja wideo

Zastanawiasz się, czy i dlaczego warto zaufać bukmacherowi GoPlusBet? Już teraz zapoznaj się z naszą unikatową recenzja wideo. Stworzyliśmy krótki filmik, w którym zebraliśmy wszystkie najważniejsze opinie i fakty na temat tego nowego bukmachera. Sprawdź sam!

GoPlusBet opinie – recenzja bukmachera, czy warto obstawiać?

Oferta zakładów w GoPlusBet

Jak wygląda oferta sportowa i nie tylko u bukmachera Goplusbet

Legalizacja usługi to jedno, ale po spełnieniu wszystkich wymogów formalnych, trzeba mieć ofertę, która przyciągnie klientów. Zakłady to pierwszy podstawowy segment. Bez dobrych kursów i wachlarza dyscyplin, nie można marzyć o sukcesie. Na szczęście zakres możliwości spełnia zdanie i jest w czym wybierać. Przyjrzyjmy się bliżej poszczególnym kategoriom.

Piłka nożna

Oferta sportowa na piłkę nożną na stronie głównej u legalnego bukmachera Goplusbet

Futbol to najbardziej rozpoznawalny sport na świecie, szacuje się, że w skali globu jest ponad 3,5 miliarda fanów!  W naszym kraju również, od dawna pozostaje dyscypliną numer jeden. Ciężko właściwie jednoznacznie wskazać dlaczego, ponieważ od lat jako kolektyw, nasze drużyny nie zdobywały najwyższych nagród. Niemniej, narodowe przywiązanie Polaków do piłki nożnej jest faktem. 

GoPlusBet oferta na piłkę staje na wysokości zdania. To zdecydowanie najszczerzej obsadzona kategoria w propozycji bukmachera. Poza czołowymi ligami świata, są również bardzo egzotyczne dla naszego położenia opcje, jak np. Indie czy Ekwador. W sumie możemy obstawiać mecze w ponad 40 ligach, nie wspominając o rozgrywkach międzynarodowych na wszystkich kontynentach.

Porównując kursy na zdarzenia z różnych lig, można spokojnie przyjąć, że GoPlusBet jest w kontakcie z konkurencją. Kilka setnych różnicy na poszczególnych kombinacjach w jedną lub drugą stronę to standard w branży. Możliwości typowania jest cała masa. Handicapy zwykłe, azjatyckie, 3-drogowe, sumy, okresy gry, po prostu nie sposób wszystkiego wymienić.

Koszykówka

Oferta sportowa na koszykówkę na stronie głównej u legalnego bukmachera Goplusbet

W zestawieniu nie może zabraknąć koszykówki. Co ciekawe, w skali świata basket pomimo ogromnej rozpoznawalności gwiazd NBA, znajduje się na trzecim miejscu. Wyprzedza go krykiet, który w naszych stronach nie jest rozpowszechniony, ale króluje w Indiach oraz Azji.

Koszykówka jednak niezaprzeczalnie zasługuje na swoje miejsce, ponieważ generuje wydarzenia o ogromnych zasięgach. Nie zawiedzie nas również oferta GoPlusBet, która zaspokoi zapotrzebowanie zarówno na wydarzenia lokalne jak i międzynarodowe. Do dyspozycji są zakłady nie tylko z czołówek gazet, ale również takie rozgrywki np. Korea Południowa!

Kursy w porównaniu z konkurencją nie zawodzą, wszystko w kontakcie. Do dyspozycji są różne możliwości typowania, np. handicapy, ilości punktów, typowanie kwarty.

Siatkówka

Oferta sportowa na siatkówkę na stronie głównej u legalnego bukmachera Goplusbet

Na polskiej ziemi, nie może zabraknąć zdarzeń z siatkówki. Jeśli wierzyć liczbom, to druga po piłce nożnej dyscyplina w naszym kraju. Sukcesy drużyn międzynarodowych oraz klubowych i emocje z tym związane, sprawiają, że jest to pozycja obowiązkowa w ofercie.

Do naszej dyspozycji są zakłady z 14 krajów, co jak należy się spodziewać, będzie regularnie rozwijane. Dodatkowo oczywiście rozgrywki międzynarodowe. Kursy podobnie jak w pozostałych przypadkach, jak najbardziej konkurencyjne. Dostępne są także różne warianty zakładów jak np. handicapy, typowanie zwycięzcy seta, ilości punktów.

Esport

Oferta esportowa na stronie głównej u legalnego bukmachera Goplusbet

Sporty wirtualne i gry komputerowe to świat, który nie został pominięty. Prawdę mówiąc, jest raczej jedną z głównych atrakcji obok tradycyjnych zakładów. Doskonale odnajdą się zwolennicy obstawiania profesjonalnych drużyn esportowych. Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant, E-football – niczego nie brakuje. Ilość kombinacji jest również imponująca. Typy bukmacherskie, które można znaleźć na pojedynczy mecz CS-GO występują w ponad 60 kombinacjach!

Sporty wirtualne GoPlusBet

Również sporty wirtualne znalazły swoje miejsce w ofercie tego legalnego polskiego bukmachera. Komputerowe symulacje wydarzeń sportowych, których wynik jest obliczany przez specjalny algorytm, regularnie rosną w rankingach popularności. W GoPlusBet rozgrywki te dostarcza producent oprogramowania BetConstruct, natomiast gracze mogą obstawiać rezultaty m.in. wirtualnych rzutów karnych, piłki nożnej, kolarstwa czy wyścigów konnych.

Gry karciane

Od niedawna GoPlusBet dołączył do szerokiego grona bukmacherów, jacy poszerzyli ofertę zakładów sportowych o gry karciane. W przypadku omawianego buka, entuzjaści opcji kasynowych mogą obstawiać rezultaty w ramach trzech gier karcianych. Mowa tutaj o pokerze, blackjacku, a także indyjskim pokerze. Nie jest to może najszerszy wybór na polskim rynku, aczkolwiek można te opcje traktować w roli ciekawej odskoczni od tradycyjnej bukmacherki.

Pozostałe zakłady sportowe

Wśród pozostałych dyscyplin nie można zapomnieć o tenisie. W ofercie są nie tylko wydarzenia z największych eventów rangi ATP i WTA, ale także niższe klasy rozgrywkowe: ITF i Challenger. Nie brakuje rozgrywek międzynarodowych, ciekawym dodatkiem jest też propozycja długoterminowa, np. typowanie zwycięzcy wielkich szlemów.

Wybór jest naprawdę szeroki i nie sposób wszystko omówić. Są sporty motorowe, szczególnie żużel w którym Polacy dominują. Sporty popularne za oceanem, futbol amerykański, baseball, golf, hokej – w ofercie. Sporty walki, boks, mma – obecne. Trochę jak w supermarkecie – nie do końca wiadomo co wybrać!

Zakłady na żywo w GoPlusBet

Na potrzebę zakładów live, przygotowano kilka funkcjonalności, ułatwiających grę. GoPlusBet na żywo łatwo znaleźć, ponieważ na głównym pasku tematycznym u góry strony jest przycisk „LIVE”.

Zakłady LIVE u bukmachera Goplusbet - wejdż na strone główną i wybierz na pasku u góry zakładkę LIVE

Do naszej dyspozycji w pierwszej zakładce jest „przegląd wydarzeń”. Podział na dyscypliny oraz kraje znacznie ułatwi znalezienie pożądanego zakładu.

Zakłady LIVE u bukmachera Goplusbet - przegląd wydarzeń

„Widok szczegółowy” to okno dostępne po wybraniu meczu. To nasza baza do przeprowadzania wszelkich operacji. Mamy dostęp do statystyk, wyników, zakładów, a nawet graficzne przedstawienie wydarzeń boiskowych.

Zakłady LIVE u bukmachera Goplusbet - dostęp do widoku szczegółowego

Dla osób z podzielnością uwagi, przygotowano „Multipodgląd”. Możemy wybrać dwa lub trzy mecze z różnych dyscyplin i obserwować wyniki oraz obstawiać na żywo w uproszczonej wersji widoku.

Zakłady LIVE u bukmachera Goplusbet - multipodgląd

W panelu mamy także dostępny kalendarz oraz archiwum wyników. Osoby z analitycznym nastawieniem na pewno docenią GoPlusBet online za zebranie wszystkich danych w jednym miejscu, bez konieczności sięgania do zewnętrznych źródeł. 

4 / 5
Nasza opinia

Krok po kroku oferta GoPlusBet zaczyna nabierać kształtu, ale do ideału jeszcze trochę brakuje. Wybór zakładów prematch, sportów wirtualnych i gier karcianych działa na korzyść bukmachera. Niedogodnością dla graczy są za to nieco ograniczone formy obstawiania live.

GoPlusBet bonusy i promocje

Jakie są bonusy dla stałych i nowych graczy u bukmachera Goplusbet - sprzwdź aktualne dostępne

Oferta zakładów to jedno. Trzeba sobie jednak szczerze powiedzieć, że w trakcie ostatnich lat dostęp do szerokiej gamy zdarzeń wśród bukmacherów znacznie się wyrównał. Nie tak łatwo znaleźć kombinacje, które są dostępne tylko w wybranych miejscach. Gdzie zatem przeniósł się ciężar walki o klienta? Bonusy! To sprawdzona metoda z której wszyscy korzystają!

Bonus powitalny w GoPlusBet

Bonus za rejestrację w GoPlusBet - Probukmacher

Najnowszy pakiet powitalny w GoPlusBet to bonus w postaci zakładu bez ryzyka – popularny cashback wynosi tutaj maksymalnie 1000 PLN. Zobacz, co musisz zrobić, żeby wykorzystać promocję na start dla nowych graczy.

W ramach swojego bonusu startowego, GoPlusBet cashback daje za pierwszy rozegrany kupon. Warunkiem jest postawienie zakładu, który będzie spełniał następujące warunki: minimalna stawka 20 PLN, maksymalny kurs ogólny 10.00. Po rozliczeniu kuponu jako przegrany, nastąpi zwrot stawki. Środkami należy obrócić dwukrotnie w ciągu 7 dni. Można to zrobić na kuponach AKO z minimum 3 selekcjami i kursem pojedynczym 1.30.

Warto również podkreślić, że bonus w GoPlusBet jest tylko i wyłącznie dla graczy, którzy zweryfikowali już swoje konto!

GoPlusBet bonusy – oferta regularna

Oferta dla nowych graczy to sposób na sprowadzenie nowych graczy, ale o stałych bywalców również trzeba zadbać. Jakie bonusy są w regularnej ofercie GoPlusBet?

Gra bez podatku

Promocja gra bez podatku u legalnego bukmachera Goplusbet znajdziesz w zakładcę bonusy

Ustawa regulująca m. in. GoPlusBet zakłady bukmacherskie przewiduje, że organizator zobowiązany jest do wypłaty 12% podatku, od każdego wygranego przez gracza zakładu. W praktyce nasza wygrana o kursie 2.0 nie oznacza zatem podwojenia stawki, ponieważ trzeba odliczyć wspomniany podatek.

GoPlusBet oferuje grę bez kosztów podatku dla każdego zdarzenia z kursem co najmniej 1.14. Bez ograniczeń. Trzeba przyznać, że wspomniane na początku motto #ZmieniamyZasadyGry nie było rzucone na daremno, ponieważ to obiektywnie naprawdę dobra promocja.

CashOutPlus

Promocja CASH OUT + u legalnego bukmachera Goplusbet w zakładcę bonusy

Możliwość wcześniejszego zakończenia zakładu jest popularną opcją, ale GoPlusBet wprowadził pewne zmiany. Elementem wspólnym jest warunek mówiący, że żaden zakład nie może być przegrany. Poza tym, mamy do dyspozycji aż trzy warianty:

  • Częściowy Cashout – dla wybranej przez nas części stawki
  • Auto Cashout – możemy ustawić limit, po jego osiągnięciu za sprawą zmian kursu, dokona się auto-rozliczenie
  • Częściowy Auto Cashout – można ustawić powyższą opcję dla wybranej części stawki

Należy zwracać uwagę na ikony przy zdarzeniach, dostępność jest sygnalizowana specjalnym oznaczeniem. Nie dotyczy kuponów granych z freebetów, bonusów i zakładów systemowych.

Edytuj postawiony kupon

Promocja EDYTUJ postawiony kupon u legalnego bukmachera Goplusbet w zakładcę bonusy

Po zatwierdzeniu kuponu, czasami mamy ochotę go zmienić. Do podobnych wniosków doszedł bukmacher, który udostępnił możliwość edycji zakładów. Dotyczy nierozliczonych selekcji na AKO i polega na dodawaniu, zamianie, usunięciu, zmianie lub zwiększeniu stawki. Opcja jest dostępna tak długo jak Cashout dla nierozliczonych zdarzeń. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, że po skorzystaniu, zostaną zaktualizowane wszystkie kursy na kuponie!

3 / 5
Nasza opinia

Bonus powitalny u tego bukmachera pozostawia sporo do życzenia, a promocje dla stałych klientów nie należą do najbardziej rozbudowanych. Pod tym względem GoPlusBet pozostaje daleko w tyle.

Kursy bukmacherskie w GoPlusBet

GoPlusBet zakłady bukmacherskie to stosunkowo młoda platforma do obstawiania wydarzeń sportowych, a w związku z tym, potrzeba jeszcze trochę czasu, żeby móc trafnie przeanalizować kwestię kursów i marż. Na chwilę obecną można jednak wyciągnąć już wstępne wnioski odnośnie opłacalności typowania zakładów u tego legalnego polskiego bukmachera.

Porównując wybrane wydarzenia z kategorii piłki nożnej, można zauważyć, że kursy tutaj bywają zbliżone do warunków w Totalbet. Z kolei warunki kursowe dla spotkań tenisowych przypominają kursy w serwisie Superbet. Jednocześnie należy zaznaczyć, że bukmacher narzuca nieco wyższe marże na koszykówkę, jak również e-sport. To zaś przekłada się na niższe kursy, które ogółem wypadają tutaj ledwie przeciętnie.

Warto jednak pamiętać o ofercie Go Boosters, czyli akcji promocyjnej, jaka ma na celu podwyższanie wybranych kursów. Bukmacher w ten sposób podbija kurs także dla kombinatorów, którzy puszczają kupony AKO.

3 / 5
Nasza opinia

Kursy w GoPlusBet może nie należą do najwyższych na rynku, aczkolwiek bukmacher nie narzuca też bardzo niekorzystnych marż. Ogółem rzecz biorąc, warunki kursowe są tutaj przeciętne.

Gdzie obstawiać GoPlusBet?

GoPlusBet bukmacher to serwis internetowy, a więc zakłady typować można wyłącznie za pośrednictwem strony www. Czy użytkownicy mobilni również mogą obstawiać mecze na swoich telefonach? Okazuje się, że wreszcie deweloperzy buka postarali się i przygotowali aplikację mobilną, ale na razie tylko dla systemu Android. Sprawdźmy, która forma obstawiania jest tutaj wygodniejsza.

Strona internetowa

Pierwszy kontakt ze stroną www bukmachera powoduje, że uśmiechamy się w duszy, gdyż „gdzieś już to widzieliśmy”. Bukmacher korzysta bowiem z jednego z najbardziej rozpowszechnionych layoutów stron typerskich, jakie znaleźć można również na polskim rynku. Doskonale rozumiemy, że początkujący bukmacher nie jest jeszcze gotów, żeby inwestować w unikatowy i niepowtarzalny design. Niemniej jednak, witryna GoPlusBet działa wystarczająco sprawnie, choć wtórnemu wyglądowi można sporo zarzucić.

Aplikacja mobilna GoPlusBet

W przypadku bukmachera GoPlusBet opinie na temat braku aplikacji pojawiały się w licznych recenzjach. Firma postanowiła w końcu posłuchać negatywnych ocen i przygotowała aplikację, choć na chwilę obecną wyłącznie dla Androida. Można ją pobrać tylko bezpośrednio ze strony internetowej bukmachera.

Czy aplikacja sprawi, że opinie o GoPlusBet będą lepsze? Prawdopodobnie tak, chociaż deweloperzy muszą jeszcze popracować nad funkcjonalnością apki. Na chwilę obecną jej funkcje główne są nieco okrojone i dotyczą głównych elementów:

  • Pełen dostęp do oferty zakładów
  • Możliwość korzystania z bonusów
  • Zakłady live, sporty wirtualne, gry karciane
  • Powiadomienia push

Pozostaje nam czekać, aż aplikacja Android będzie bardziej rozbudowana i stabilna, a także pojawi się w międzyczasie wersja GoPlusBet dla iOS.

3 / 5
Nasza opinia

Aplikacja mobilna pojawiła się niedawno w ofercie bukmachera, ale tylko dla systemu Android. Nie jest to najbardziej stabilna apka, a brak wersji iOS również sprawia zawód.

Rejestracja GoPlusBet

Do aktywnego korzystania z serwisu musimy zarejestrować konto. Wszędzie nas to czeka, ponieważ jest to wymóg regulowany prawem. W Polsce obstawiać mecze mogą osoby pełnoletnie, a ustawodawca od organizatora wymaga weryfikacji danych. Na szczęście cały proces przebiega błyskawicznie. Pokazujemy krok po kroku:

Rejestracja Goplusbet - wejdż na główną stronę bukmachera i kliknij przycisk u góry strony po prawej
  • Na stronie głównej www.goplusbet.pl w prawym górnym rogu znajdziemy przycisk „zarejestruj”. Wybieramy go i ukazuje nam się okno jak poniżej. Uzupełniamy dane logowania, pamiętajmy żeby wpisać GoPlusBet kod promocyjny: PROBUKMACHER! Następnie przechodzimy dalej
  • W kolejnym oknie wpisujemy dane osobowe i również przechodzimy dalej
  • Na końcu czeka nas ustawienie limitów gry, wybór dotyczący otrzymywania powiadomień oraz akceptacja regulaminu i polityki prywatności
  • To wszystko czego potrzebujemy, żeby zalogować się do serwisu, wpłacić środki i obstawiać pierwsze mecze! Cały proces trwał ok. minutę
  1. Cashback 100% do 1000 PLN
    Ważne do 31 grudnia, 2022

    Skopiuj kod

Weryfikacja konta

Nasze konto ma jednak charakter tymczasowy. Do pełnej rejestracji, która jest wymagana między innymi do wypłaty środków, musimy uzupełnić dwie dodatkowe informacje. Pierwsza dotyczy numeru konta bankowego do przelewów.  W tym celu wybieramy zakładkę „moje dane” w ustawieniach profilu, wpisujemy numer i zapisujemy. Ostatnia kwestia to weryfikacja tożsamości. W ustawieniach profilu, tym razem zakładka „dokumenty”. Zamieszczamy plik zgodnie z instrukcją i czekamy na potwierdzenie.

Wpłaty i metody płatności GoPlusBet

Nie musimy się obawiać o czas wpłaty, ponieważ wszystkie transakcje realizowane są natychmiastowo, za pośrednictwem przelewy24. Sama kwota minimalnego depozytu jest symboliczna i wynosi 2 PLN z kolei max to 100 000 PLN. W przypadku wypłat, próg minimalny to 20 PLN, a max 50 000 PLN. Wypłata zostanie zrealizowana w czasie do 15 minut.

Metody płatności u legalnego bukmachera Goplusbet

Wszystkie operacje zlecimy klikając na ikonę gracza w prawym, górnym rogu, a następnie wybierając „depozyt”, lub „wypłatę”.

Płatności w GoPlusBet
Czas realizacji wpłatynatychmiast
Minimalny depozyt2 PLN
Maksymalny depozyt100 000 PLN
Czas realizacji wypłatydo 15 min
Minimalna wypłata20 PLN
Maksymalna wypłata50 000 PLN

Jak wpłacić depozyt?

Gdy ukończysz rejestrację, musisz jeszcze wpłacić depozyt na konto, żeby móc obstawiać zakłady. Na szczęście, proces ten nie należy do skomplikowanych, ponieważ wystarczy postępować według podanych niżej wskazówek:

  1. Zaloguj się na swój profil GoPlusBet
  2. Kliknij sekcję wpłat
  3. Wybierz metodę płatności, a także podaj kwotę depozytu
  4. Sfinalizuj transakcję zgodnie z wytycznymi pośrednika płatności
  5. Zaczekaj na natychmiastowe księgowanie płatności na koncie gracza

Jak wypłacić wygrane?

Jeżeli chcesz wypłacić wygrane z zakładów, pamiętaj, żeby zweryfikować swoje konto. Następnie, wystarczy postępować zgodnie z naszymi wskazówkami:

  1. Zaloguj się na swój profil GoPlusBet
  2. Kliknij sekcję wypłat
  3. Podaj żądaną kwotę wypłaty na konto bankowe
  4. Poczekaj na przetworzenie płatności, a także księgowanie na rachunku w banku
2 / 5
Nasza opinia

W kontekście metod płatności można czuć się bardzo rozczarowanym, ponieważ szybkie wpłaty obsługuje aktualnie tylko pośrednik Przelewy24. A gdzie inne sposoby płatności? Brak zdywersyfikowanej oferty to największa bolączka tego bukmachera.

GoPlusBet opinie wśród graczy

GoPlusBet zakłady bukmacherskie opinie ekspertów mają na chwilę obecną mieszane, co nie wynika z braku kompetencji, ale raczej braku doświadczenia firmy. Liczymy, że w przyszłości bukmacher poprawi się i będzie jeszcze ciekawszym miejscem do typowania meczów. Tymczasem, warto sprawdzić, co na temat buka sądzą ci gracze, jacy na co dzień wybierają jego usługi.

Obsługa klienta

Dział obsługi klienta u każdego buka powinien szybko i sprawnie adresować pytania i wątpliwości graczy. W GoPlusBet najlepiej będzie skorzystać z czatu na żywo, który dostępny jest codziennie od 8:00 do 23:00. Nie jest to jedyna opcja skontaktowania się z działem obsługi klienta, gdyż mamy tutaj do dyspozycji jeszcze adres mailowy [email protected] oraz formularz kontaktowy pod tym linkiem: Pomoc – GoBet (goplusbet.pl).

5 / 5
Nasza opinia

Obsługa klienta dostępna na czacie live odpowiada na zgłoszenia w miarę szybko, więc pod tym względem wszystko działa tak, jak powinno. Nie mamy nic złego do zarzucenia bukmacherowi.

Opinie o GoPlusBet

GoPlusBet nie podbije rynku w tydzień, ani w miesiąc. Czołowi, legalni bukmacherzy wytyczyli długą ścieżkę, która będzie wymagała aktywności, konsekwencji i przede wszystkim umiejętności słuchania swoich klientów. Wydaje się jednak, że fundamenty na których został postawiony cały projekt są solidne. Zakłady bukmacherskie w GoPlusBet to całkiem atrakcyjna oferta dla początkujących graczy. Podobnie płatności i funkcjonalność serwisu. Oczywiście, wszystko z czasem należy rozwijać, ale nie ma powodów do większych narzekań.

Mogłoby się wydawać, że bonusy powitalne dla debiutanta to będzie jeden z priorytetów, ale konkurencja jest w tym zakresie z przodu. Co innego oferta regularna i  promocja gry bez podatku – to naprawdę mocna propozycja. Cała oferta bonusowa jest skromna w zakresie ilości, ale z drugiej strony, bardziej istotne wydaje się być z ilu okazji rzeczywiście skorzystamy. Po co nam 20 bonusów, jeśli użyjemy jednego.

Brak aplikacji mobilnej również należy zaznaczyć jako obszar do poprawy. To prawda, że mało która firma wchodząc na rynek natychmiast zaproponowała apkę, nie zmienia to jednak faktu, że w dobie urządzeń przenośnych, jest to ważny punkt.

Ostatecznie to czas zweryfikuje czy GoPlusBet opinie otrzyma pozytywne czy nie. Mają ciekawą politykę i solidne podstawy, dlatego zainteresowaniem będziemy obserwować ich dalsze poczynania!

FAQ

Tak. Bukmacher posiada licencję Ministra Finansów nr PA11.6831.11.2021 z 21 listopada 2021r.

Tak. Serwis jest dostępny pod adresem www.goplusbet.pl.

Po zalogowaniu do konta, wybieramy ikonę gracza, a następnie „wypłata”. Postępujemy zgodnie ze zaleceniami, a środki otrzymamy w ciągu 15 minut.

Cashback do 1000 PLN!

Dodaj komentarz

5

  • Eric
    Eric

    Dajcie im jeszcze trochę czasu, a zobaczycie, że GoPlusBet będzie w czołówce najlepszych buków. Przecież dzisiejsi liderzy też zaczynali od niezbyt udanych ofert, nie?

  • Vladimir
    Vladimir

    Płatności przelewami to jedyna forma wpłaty depozytu, co mnie mocno wkurza, bo wolę wrzucać depo z e-portmonetki. GoPlusBet, jeśli to czytacie, zmieńcie metody płatności!

  • Adrian
    Adrian

    Testuję ofertę GoPlusBet od jakiegoś czasu i widzę, jak ten bukmacher pomału zmienia się na lepsze. Przed nim jeszcze długa droga do sukcesu, ale już teraz widać postępy w ofercie zakładów.

  • Christopher
    Christopher

    Panowie i Panie, dajmy bukmacherowi trochę czasu. Dopiero co wszedł na rynek, więc ma pełne pole do popisu. Wierzę, że już niedługo powali na kolana niejednego starego wyjadacza!

  • Juli
    Juli

    Póki co jest lipa, ale to młody buk, może w 2023 się poprawi.